info@dekkerboomverzorging.nl
Ma – Vr : 08:00 -18:00

Boomverzorging

Boomverzorging waar kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid centraal staat

Op zoek naar een specialist op het gebied van boomverzorging? Wij zijn een jong en gedreven bedrijf die u voor al uw boomwerkzaamheden kunt inschakelen. Wil u uw boom laten snoeien of een boom kappen? Of wilt u een boomveiligheid inspectie laten uitvoeren? Wij beschikken over alle certificaten en ervaring om alle werkzaamheden op het gebied van boomverzorging uit te voeren. Hierbij staat kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid altijd centraal. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar als er bijvoorbeeld stormschade is. Meer weten over onze afgeronde projecten? Lees dan onze blog of kom in contact door te mailen naar info@dekkerboomverzorging.nl.

Boomverzorging door uw bomen te laten controleren

Wist u dat een boomveiligheidsinspectie ook hoort bij boomverzorging? Als boomeigenaar bent u namelijk wettelijk verplicht om uw bomen te laten controleren. Indien nodig kunt u deze laten onderhouden door een gecertificeerd bedrijf. Wanneer uw boom omwaait op uw huis of bovenop de nieuwe auto van de buurman dekt de verzekering in eerste instantie niets van de kosten van de schaden. Heeft u wel voldaan aan de zorgplicht door bijvoorbeeld regelmatig een boomveiligheidsinspectie te laten uitvoeren dan kunt u wel de kosten vergoed krijgen. Uit dit voorbeeld blijkt dus dat het belangrijk is om uw bomen te laten keuren en nakijken door een gecertificeerd bedrijf. Wij beschikken over alle ervaringen en certificeringen om uw boom of zelfs volledige bomenbestand te keuren. Vraag gelijk een offerte aan!

Boomverzorging

Boomverzorging door onderzoek uit te laten voeren

Heeft u een probleem geconstateerd bij uw boom? Misschien er is er met grondwater gespeeld of zijn er in het verleden zware machines/voertuigen onder de boom door gereden? Wij gaan voor u op onderzoek uit om de bron van het probleem op te sporen. Voor het onderzoek van bomen en vervolgens het geven van het juiste advies is veel kennis en ervaring nodig. Met diploma’s en certificaten als boomverzorger, European tree worker, bos & natuurbeheer en boomveiligheidsinspecteur voeren wij dit onderzoek graag voor u uit. Bij onderzoek kunt u bijvoorbeeld denken aan de voorbereiding van boomverplanting, groeiplaats verbetering en het plaatsen van kroonverankering. Wij hebben ervaring in het onderzoeken van zowel kleine als grote/oude (monumentale bronnen). Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op!