info@dekkerboomverzorging.nl
Ma – Vr : 08:00 -18:00

Boom snoeien

Boom snoeien aan de hand van gerenommeerde snoeimethodes

Een boom snoeien is specialistisch werk, dus moet er binnenkort gesnoeid worden? Wilt u dit graag overlaten aan experts op het gebied van boomverzorging die zijn gecertificeerd als ‘European Tree Worker’? Bij ons is zijn uw bomen in goede handen! Wij hebben veel ervaring en een hoop kennis in huis om bomen van alle soorten, formaten en leeftijden te snoeien op iedere denkbare locatie. Een boom snoeien wordt meestal gedaan door zelf te klimmen of door een hoogwerker in te zetten. Al klimmend zijn wij in staat iedere plek en tak in een boom te bereiken om zo snoei- of kapwerk uit te voeren. Wij gebruiken de nieuwste klimtechnieken en materialen om zo efficiënt en veilig mogelijk te werken. Verder bepalen wij aan de hand van onze vakkennis welke methode of techniek het meest geschikt is. Zo gaan wij ook te werk bij een boom kappen. Meer weten over onze werkwijze? Lees onze blogs of neem contact op!

Boom snoeien met de juiste snoeimethode

Bij een boom snoeien is er dus niet een werkwijze de juiste. Wist u dat het per boomsoort verschilt in welk seizoen deze gesnoeid moet worden? En dat de snoeimethode per boom kan verschillen? Dit hoeft u zelf niet allemaal te weten want wij zijn op de hoogte van alle ins en outs. Bij jonge bomen passen wij bijvoorbeeld vaak begeleidingssnoei toe. Deze bomen snoeien wij dan om de 2 à 3 jaar. Door dit te herhalen blijven grote snoeiwonden uitgesloten en kan de boom zich zonder problemen ontwikkelen tot een volwassen boom. Door voor dit werk een expert in te schakelen zorgt u ervoor dat er in de toekomst minder onderhoud nodig is en dat er minder risico is op dood hout of slechte tak aanhechtingen. Heeft u vragen over boom snoeien? Neem via de mail of telefonisch contact met ons op!

Boom snoeien

Boom snoeien door experts

Moet er een monumentale boom gesnoeid worden? Monumentale bomen verdienen respect, een optimale groeiplaats, goed beheer en vakkundige snoei. Als liefhebber van deze reuzen kunnen wij deze monumentale bomen vakkundig voor u snoeien. Zo kunt u en volgende generaties blijven genieten van deze mooi bomen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan onze blogs. Wilt u een boom snoei zoals een monumentale boom? Vraag dan gelijk een offerte aan. Voor verdere vragen kunt u een mail sturen of telefonisch contact opnemen.