info@dekkerboomverzorging.nl
Ma – Vr : 08:00 -18:00

Boom kappen

Boom kappen op veilige en verantwoorde wijze

Wilt u een boom kappen? Wilt u dat dit op een veilige en verantwoorde wijze gebeurd? Door het gebruik van de nieuwste klimtechnieken, professioneel materiaal, vele trainingen, diploma’s, certificaten en ervaring wordt de veiligheid en kwaliteit van onze service gewaarborgd. Het kappen van bomen is namelijk onze specialiteit! U kunt bij ons vakwerk verwachten, waarbij wij bomen van groot tot klein op iedere locatie zonder schade en op een veilige manier in delen kunnen monteren. Wanneer wij de boom niet in zijn geheel kunnen omzagen, dan doen wij dit klimmend. Staat er een huis, schuur of vijver in de weg? Geen enkel probleem! Wij kunnen alle takken en stammen via touwen op een gecontroleerde wijze naar beneden brengen. Vraag gelijk een offerte aan voor een boom kappen via het offerteformulier! Ook voor boomverzorging en een boom snoeien kunt u een offerte aanvragen.

Boom kappen door experts

Bij een boom kappen hanteren wij verschillende werkwijzen afhankelijk van de situatie. Zo is het in sommige situaties sneller en veiliger om een boom in grote delen weg te hijsen met behulp van een telekraan of torenkraan. Hierdoor kunnen wij grote bomen op een veilige en verantwoorde manier verwijderen op lastige locaties waar weinig ruimte is. Wilt u dat alles meteen netjes en opgeruimd is na het kappen van bomen? Indien gewenst ruimen wij al het hout en takken op en voeren wij dit af. Ook kunnen wij overgebleven boomstobben wegfrezen. Maar bij het kappen van een boom kijken wij verder dan alleen overblijfselen in de vorm van kachelhout en snipper. Waar mogelijk proberen wij mooi hout mee te nemen en een tweede leven te geven.

Boom kappen

Boom kappen en een tweede leven geven als pronkstuk in uw interieur

Na een boom kappen blijven er nog zoveel mogelijkheden over wat u kunt doen met het hout. Wij zijn een groot fan van upcycling en toveren het hout dat overblijft graag voor u om in een uniek interieur item. Heeft u al een mooi meubel in gedachten? Wat dacht u van een prachtige salontafel van red cedar hout? Onze meubels worden tot in de kleinste details afgewerkt waardoor u bent verzekerd van een zuur duurzaam en robuust meubel dat vele generaties mee kan. Verder zorgen wij ervoor dat het meubel wordt afgewerkt en behandeld met speciale natuurlijke olie van hoge kwaliteit. Wilt u ook een unieke en robuuste houtcreatie op maat laten maken? Neem contact met ons op!