info@dekkerboomverzorging.nl
Ma – Vr : 08:00 -18:00

Kappen

Het kappen van bomen is onze specialiteit. Bij dekker boomverzorging kunt u vakwerk verwachten, waarbij we bomen van groot tot klein op iedere locatie zonder schade en op een veilige werkwijze in delen kunnen demonteren.

Wanneer wij de boom niet in zijn geheel om kunnen zagen, dan doen wij dit klimmend. Door het gebruik van de nieuwste klimtechnieken, professioneel materieel, vele trainingen, diploma’s, certificaten en ervaring wordt de veiligheid en kwaliteit van onze service gewaarborgd. Mocht er een huis, schuur, vijver of wat dan ook onder de boom staan, geen probleem! wij kunnen alle takken en stammen via touwen op een gecontroleerde wijze beneden brengen.

In sommige situaties is het sneller en veiliger om een boom in grote delen weg te hijsen met behulp van een telekraan of torenkraan.
Met deze optie kunnen wij grote bomen op een veilige en verantwoorde werkwijze verwijderen op lastige locaties met weinig ruimte. Ook het opruimen en afvoeren van al het hout en takken, weg frezen van de overgebleven boomstobben is mogelijk als dat gewenst is.

Uw boom een tweede leven geven als pronkstuk in uw interieur

Wanneer een boom gekapt wordt kijkt Dekker boomverzorging verder dan kachelhout en snippers. Waar het mogelijk is proberen wij mooi hout mee te nemen. Zo toveren wij uw boom om tot een unieke tafel of wat dan ook.
Hierbij luisteren we graag naar uw wensen, om zo een product geheel op maat af te leveren van hoge kwaliteit. Bent u al enthousiast?
Bekijk onze webshop of er tafels etc te koop staan of neem contact met ons op voor meer informatie en houtcreaties op maat.

Dekker boomverzorging offerte aanvragen

    Offerte aanvragen