info@dekkerboomverzorging.nl
Ma – Vr : 08:00 -18:00

Langs het spoor in Leerdam

Begin November hebben wij in samenwerking met en voor Redelijkheid Boomverzorging, voor gemeente Vijfheerenlanden in Leerdam een lang maar smal stuk grond langs het spoor aangepakt. Vanaf de dijk naar beneden via een particulier zijn we met het speciale compacte materieel en van Redelijkheid Boomverzorging de wildernis in gegaan.

Helemaal tot de 1e spoorovergang in Leerdam hebben we alle gevaarlijke knotwilgen die al vele jaren niet gesnoeid waren weer geknot. Om een weg te banen door metershoge bramen, brandnetels, kruipende wilgen en een zeer natte bodem hadden we de sterke compacte kniktractor met dubbellucht en een bosfrees. Samen met de compacte maar sterke kraan hebben wij zo alle gevaarlijke bomen geveld, omgetoverd tot knotboom of opnieuw geknot. Het hout is op rillen gemaakt voor de flora en fauna.

Het laatste stukje kon niet meer langs het smalle spoor en hebben we gedaan met de verreiker.

Bij Dekker Boomverzorging werken we hecht samen met verschillende zelfstandige ondernemers. Op deze wijze kunnen we met vele kennis, ervaring en unieke machines grote werkzaamheden uitvoeren op lastige en krappe locaties. Door de vele samenwerkingen zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden als particulier, zakelijk of overheid?

Neem dan contact met ons op, ik sta u graag te woord!